Bruce Springsteen in 2023 naar Amsterdam en Landgraaf

Bruce-Springsteen-Danny-Clinch
Photo credit: Danny Clinch

Bruce Springsteen en de E Street Band geven in 2023 maar liefst twee shows in Nederland! Eind mei staan de Amerikaanse zanger en zijn band in Amsterdam en begin juni in Landgraaf.

Op 25 mei speelt Springsteen zijn show in de Johan Cruiff ArenA. Zo’n twee weken later is de zanger te zien op Megaland. Deze shows zijn de enige in de Benelux, en zullen naar alle waarschijnlijkheid erg populair zijn. Schakel de hulp van je vrienden en al hun devices dus maar vast in.

Beide shows gaan op hetzelfde moment in de verkoop: woensdag 1 juni om 10:00 ‘s ochtends. Prijzen variëren tussen de €151,20,- en €84,00,-, afhankelijk van de locatie en rang.

Geruchten

Over de shows van Bruce Springsteen en zijn E Street Band gingen al langere tijd geruchten rond. In 2019, pre-corona, gingen de eerste geruchten over een nieuwe album en shows in Rotterdam. Het album kwam hetzelfde jaar nog uit, op de concerten in Nederland hebben we langer moeten wachten. In 2021 gaf Springsteen in een radio-interview aan in 2022 weer op tournee te gaan. De eerste concrete datum werd eind 2021 pas onthult. Nog voor de rest de tour officieel aangekondigd was, werd deze al verplaatst naar 2023.

Het heeft dus even mogen duren, maar dan heb je ook wat. Bruce Springsteen en de E Street Band hebben, zo’n 4 maanden na het laatste en bijna 3 jaar na het eerste bericht over mogelijke shows, dan nu eindelijk hun tour aangekondigd!