Down The Rabbit Hole
Featured
1-3 juli 2022
Nederland
Beuningen, Nederland

Eerste beelden opbouw Down The Rabbit Hole 2022 gedeeld

Down The Rabbit Hole 2018
Foto: Festileaks

Je mag vandaag rustig als een dol konijntje rondhuppelen, want de opbouw van Down The Rabbit Hole is begonnen! De organisatie deelt de eerste beelden van het festivalterrein in wording.

Nog maar één dikke week te gaan totdat de festivalpoorten van Down The Rabbit Hole weer openzwaaien. De organisatie deelt daarom nu een aantal foto’s van de opbouw op hun social media kanalen. Op de foto’s zien we onder andere een mooi droneshot van het meer tussen de Groene Heuvels, de palen van Het Grid, het Rabbit Resort en de herrijzenis van de Teddy Widder.

Bekijk het volledige Down The Rabbit Hole-terrein in de app

Benieuwd wat je aan gaat treffen als de opbouw is afgerond? Check dan alvast de DTRH-app op iOS of Android. Op de plattegrond kun je alvast uitpluizen wat je kunt verwachten van de nieuwe podia REX en The Bizarre, wat je wil eten op het vuige veldje, en waar je het best bier kunt gaan halen terwijl je je favoriete act op de Hotot bekijkt.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2022

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 1-3 juli 2022
Line-up
Erykah Badu
The Smile
Gorillaz
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.

Over de auteur ✍️

Boy Janissen

Janisje van alles binnen Festileaks. Schrijven, quizjes maken, cheffen, bier drinken - you name it. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de vastelaovendj van toeten noch blazen. Down The Rabbit Hole is mijn favoriete zomercarnaval.

Meer van Boy