Hallelujah: tóch gewoon Metallica op Rock Werchter 2022!

Photo: Herring

Dodged. A. Bullet. Metallica gaat toch vrijdagavond gewoon hun show op Rock Werchter 2022 spelen. Het leek er op dat het optreden geannuleerd moest worden, nadat de band woensdag een festivalshow in Zwitserland moest afzeggen door een covid-besmetting in de ‘Metallica familie’. Maar niks is minder waar!

De vlag kan uit in Werchter. De langverwachte headline-show van Metallica op vrijdag 1 juli kan gewoon doorgaan. Fans kunnen zich opmaken op 2 uur durende show vol muzikaal vuurwerk. En lasers!

Opwarmen dan maar? Check de beelden van de vorige passage!

Wel ander verdrietig nieuws: Sam Fender zit thuis met een ontsteking aan de keelamandelen en heeft daarom zijn optreden op diezelfde vrijdag 1 juli moeten annuleren. ‘Seventeen Going Under’ meeschreeuwen zal er niet inzitten op Rock Werchter 2022.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2022

Locatie
België
Werchter, België
Datum 30 juni - 3 juli 2022
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.