Kom zaterdag naar de Festileaks Meet-up op Down The Rabbit Hole 2022!

The Class of Rock Werchter 2019
Photo: Ben Houdijk (Rock Werchter 2019)

Festileaks is een platform dat drijft op een levendige community, zowel voor als achter de schermen. Na ruim 2 jaar opgesloten kunnen we niet wachten jullie weer te zien. Daarom organiseren we eindelijk weer eens een Festileaks Meet-up, en wel aanstaande zaterdag op Down The Rabbit Hole!

Of je nou een actieve forum bijdrager bent, af en toe onze stories bekijkt of benieuwd bent welke koppies nou elke dag al die artikelen schrijven: iedereen die Festileaks een warm hart toedraagt is meer dan welkom bij de meet-up!

Natuurlijk zorgen wij ook voor wat lekkers te drinken. Daarom spreken we af op Fuze Tea Island, vol heerlijke versnaperingen.

Datum: Zaterdag 2 juli
Tijd: 15:00 uur
Waar: Fuze Tea Island

Fuze Tea Island vind je vlakbij de Teddy Widder (die grote tent), als je richting de Hotot (de main stage) loopt. De area bevindt zich naast de Tramontana, het herkenbare kleine ronde podiumpje dat volhangt met paraplu’s. Fuze Tea Island is nummer 11 op onderstaande plattegrond:

Don’t miss de groepsfoto!

Festileaks Meet-ups vinden regelmatig plaats op de grote festivals in Nederland en België. We vinden het super leuk om onze mede-festivalgangers te ontmoeten en zijn benieuwd wat je bezighoudt deze zomer. Natuurlijk recenseren we samen alvast voorzichtig wat we tot nu toe zagen op het festival en wisselen we tips uit over wat nog staat te gebeuren. En natuurlijk is er die altijd beruchte – maar minstens net zo legendarische – groepsfoto! Don’t miss it.

We hopen je heel graag te zien, aanstaande zaterdag op Down The Rabbit Hole!

Heb je een vraag over de meet-up? DM ons even via Insta!

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2022

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 1-3 juli 2022
Line-up
Erykah Badu
The Smile
Gorillaz
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.