‘Down The Rabbit Hole is het beste festival van Nederland’: Luister de nieuwe Festivalpodcast

Down The Rabbit Hole 2023 programma
Photo credit: Kamiel Scholten / Festileaks

De Festivalpodcast strijkt neer op Down The Rabbit Hole. Tijdens een ietwat brakke zondagochtend op de konijnencamping brengt Jos je op de hoogte van hoe het festival er dit jaar aan toe is. Omdat Judith in Hongarije is voor Balaton Sound, wordt Festileaks-reporter Thijs Jacobs net als de vorige episode ingevlogen om mee te kletsen.

De twee nemen de onderdelen van het Festivalrapport van Down The Rabbit Hole met je door: de line-up, het randprogramma, de sfeer, de locatie, het eten en drinken en duurzaamheid. Stap voor stap komen ze tot de conclusie dat DTRH misschien wel het beste festival van het land is.

Met ook in deze aflevering:

  • Wat waren de beste acts van de vrijdag en zaterdag van Down The Rabbit Hole?
  • Is het te druk in Beuningen?
  • Houd de Heuvels groen!
  • En nog veel meer!
https://open.spotify.com/episode/45sVYEKq5OctglrUWjEY1c?si=0e773389f5ae4727

De Festivalpodcast is te beluisteren via SpotifyApple Podcasts of iedere andere podcatcher.

Wil je aankondigingen, shows en algehele gezelligheid uit het verleden herbeleven? Dat kan! Via deze link kan je oude afleveringen terugluisteren.

Zin in meer?

De Festivalpodcast is een co-productie van radiozender KINK en festivalplatform Festileaks. Sinds begin 2019 wordt de podcast uitgebracht. In de wintermaanden praten presentatoren Julia (KINK) en Jos (Festileaks) met name over nieuws en geruchten, terwijl je in de zomer luistert naar audioverslag vanaf de festivalweides. Regelmatig komen experts aan het woord om onderwerpen uit te diepen, of vertellen fans over waarom zij nou juist die ene band of dat ene festival zo gaaf vinden. Meepraten kan altijd: er is een speciale Whatsapp-groep voor fans en het Festileaks Festival Forum staat tot je beschikking.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2022

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 1-3 juli 2022
Line-up
Erykah Badu
The Smile
Gorillaz
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.