Advertisement

Pukkelpop 2022 deelt blokkenschema

Photo: Pukkelpop – JOKKO

Voor de Pukkelpop-gangers kan het puzzelen beginnen. Het Belgische festival maakt vandaag het blokkenschema bekend. Naast dat heugelijke nieuws zijn er ook vier afzeggingen te betreuren.

Het gaat daarbij om Gabriels, Madison Beer, Noah Cyrus en Self Esteem. De organisatie geeft aan dat de vervangende acts in de komende weken bekendgemaakt gaan worden.

Met de onthulling van het blokkenschema komt er gelukkig ook goed nieuws uit Kiewit. Het schema is op dit moment exclusief te vinden in de Pukkelpop-app (die download je in de Play Store of App Store). Vanaf morgen vind je de timetable ook op de website van het festival.

Clashes op Pukkelpop 2022

Wat betreft het blokkenschema zijn er veel keuzes te maken. Zo valt de clash tussen Tame Impala en Underworld op, en laat de overlap tussen Arctic Monkeys en Four Tet ons ook flink twijfelen. Daar blijft het echter niet bij. Houd Festileaks in de gaten, dan nemen we binnenkort de moeilijkste clashes van Pukkelpop 2022 met je door.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2022

Locatie
België
Hasselt-Kiewit, België
Datum 18-21 augustus 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.