Rock Werchter: ‘Uitsluitsel over Red Hot Chili Peppers laat op zich wachten’

Nog langer peentjes zweten voor fans van Red Hot Chili Peppers op Rock Werchter. De groep moest vrijdagochtend een optreden in Glasgow afzeggen vanwege ziekte, en sindsdien is de vraag op of de show op zondagavond op Rock Werchter 2022 dan wél door kan gaan.

Het Belgische festival was eerder snel in de lucht na het nieuws uit Schotland. Rock Werchter beloofde ‘in de loop van de middag’ duidelijkheid over de al dan niet doorgang van het concert. Op vrijdagavond moest de organisatie een nieuwe update uitsturen: er is nog geen uitsluitsel te geven.

Het is gissen om de reden waarom dat zo is. Mogelijk hoopt het festival op een genezing voordat het concert op zondagavond aanvangt. Of mogelijk wordt er tijd gekocht zodat er naar een mooie vervanging kan worden gezocht – om dat vervolgens in één keer aan te kondigen.

Tijd zal het leren. We blijven in gesprek via het Festileaks Festival Forum.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2022

Locatie
België
Werchter, België
Datum 30 juni - 3 juli 2022
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.