Advertisement

Werchter wederom door het oog van de naald: show Red Hot Chili Peppers gaat door

red hot chili peppers
Photo: Don Crusio / Festileaks

Iemand in de organisatie van Rock Werchter had goede karmapunten gespaard. Zowel headliners Metallica als Red Hot Chili Peppers moesten twee dagen voor hun Werchter-performance een show in het buitenland afzeggen door ziekte, maar staan beide gewoon op de planken in België dit weekend.

Paniek bij Red Hot Chili Peppers sinds vrijdagmorgen. Door ziekte moest de legendarische funkband een show in Glasgow afzeggen. Twee dagen later zouden ze de grote afsluiter van Rock Werchter 2022 moeten worden, dus het was de vraag of dat door kon gaan. Maar: já, dat kan! Dat bevestigt het Belgische festival via een foto van de RHCP-gear in de backstage.

Zin krijgen dan maar! Gelukkig hebben we de beelden van hun passage in 2006 nog:

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2022

Locatie
België
Werchter, België
Datum 30 juni - 3 juli 2022
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.