Advertisement

Froukje en S10 debuteren nieuw nummer op Lowlands 2022

Photo credit: Nikki Born / Festileaks

Tijdens het optreden van Froukje op Lowlands 2022 hebben Froukje en S10 een nieuw nummer gedebuteerd. De nog niet uitgebrachte track heet ‘Nooit meer spijt’ en is de tweede die de zangeressen samen doen.

Zondagmiddag opent Froukje de Bravo op Lowlands 2022. Bij het inzetten van ‘Zonder gezicht’ komt S10 onder luid gejuich het podium op om hun gezamenlijke hit te zingen. Maar daar blijft het niet bij: als verrassing spelen de twee speciaal het nieuwe ‘Nooit meer spijt’. Hieronder hoor je een stuk van het nummer.

‘Nooit meer spijt’ van Froukje en S10

Meer details hebben ze niet gegeven, dus het is nog even afwachten of en wanneer het nummer uitgebracht wordt. Eerder dit weekend stond S10 zelf ook al op het podium tijdens de Coke Studio Sing-along.

Mis niks van Lowlands 2022

Festileaks doet uitgebreid verslag van Lowlands 2022. De hele week warmen we je op voor het festival in Biddinghuizen met voorbeschouwingen. Tijdens het weekend lees je reviews van de grootste acts. Ook delen we de hoogtepunten per dag en brengen we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen vanaf het terrein. Achteraf kun je weer stemmen op het Festivalrapport, maken we de Top 25 volgens het publiek bekend en luister je een speciale episode van De Festivalpodcast.

Lowlands Logo

Lowlands 2022

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 19-21 augustus 2022
Line-up
Arctic Monkeys
The Opposites
Stromae
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.