Arriva laat extra treinen rijden voor Pinkpop 2023

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2018)

Goed nieuws voor wie met het openbaar vervoer naar Pinkpop 2023 gaat. Vervoerder Arriva zet namelijk extra treinen in vanuit Heerlen en Sittard om alle festivalgangers zo goed mogelijk te vervoeren. Dat meldt 1Limburg vandaag op hun website.

De aangepaste dienstregeling geldt van vrijdagochtend 09:00 tot maandagmiddag 13:00. Normaal gesproken rijden er slechts twee treinen per uur tussen Heerlen en Landgraaf. Dat aantal wordt nu verdrievoudigd naar zes treinen per uur. Vanaf Sittard gaan twee treinen per uur naar Landgraaf. Vanaf station Landgraaf gaan er per uur vele pendelbussen om de Pinkpop-gangers naar Megaland te brengen.

Pinkpop sfeer
Photo credit: Monique Biermans / Festileaks

Dit weekend doet Festileaks net zoals ieder jaar verslag van Pinkpop. Zin in wat voorpret? Lees dan hier bijvoorbeeld de voorbeschouwing van het optreden van Red Hot Chili Peppers en Robbie Williams. Ga je voor het eerst naar het Megaland-terrein? Lees dan onze Pinkpop startersgids.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.