Wordt dit de eerste act van Lowlands 2023?

Photo Credit: Kamiel Scholten / Festileaks

Twee dagen na Lowlands 2022 kan het speculeren voor komend jaar beginnen. Wordt het Noord Nederlands Orkest de eerste act voor de line-up van 2023? Volgens Lowlands-baas Eric van Eerdenburg is dat in ieder geval wel de bedoeling.

Afgelopen weekend stond het Noord Nederlands Orkest ook al op het programma, maar dit moest last-minute geannuleerd worden. In het traditionele slotinterview met 3voor12 geeft Van Eerdenburg hierover meer uitleg. De opbouw van de enorme productie van headliner Stromae liep uit, waardoor er helaas geen tijd meer was voor het orkest van 150 mensen.

Toch zegt de directeur van Lowlands dat er geen kwaad bloed is. Beide partijen hebben volgens hem zelfs al uitgesproken dat ze het volgend jaar gewoon weer gaan proberen. Officiële bevestiging moet natuurlijk nog volgen, maar hopelijk kan het publiek dan eindelijk genieten van klassieke muziek op de Alpha.

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.