DGTL 2023 maakt data bekend

We schuren inmiddels tegen het einde van een heerlijk festivalseizoen, maar de data van de start ervan is inmiddels bekend. Het elektronische muziekfestival DGTL trapt in 2023 zoals gebruikelijk het seizoen af in het paasweekend.

Op 7, 8 en 9 april 2023 zal de elektronische muziekliefhebber weer zijn favoriete dj’s kunnen checken op de NDSM-werf in Amsterdam. Het circulaire festival zal voor de negende keer plaatsvinden. Eerder verwelkomde DGTL vele grote namen uit de elektronische muziekindustrie als Disclosure, Paul Kalkbrenner en Tale of Us. Kan je nu al niet wachten? Verzeker jezelf dan van een ticket door je nu te pre-registreren.

DGTL X UPPERGROUND: ADE Thursday Logo

DGTL X UPPERGROUND: ADE Thursday 2022

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 20 oktober 2022
Line-up
ARTBAT
Kölsch
WhoMadeWho
Tickets Kopen