Blink 182 op 8 oktober naar de Ziggo Dome

Blink 182 press picture

Alle Blink 182 fans opgelet! De band staat op zondag 8 oktober 2023 in de Ziggo Dome in Amsterdam. Tickets gaan maandag om 10:00 in de verkoop.

De band maakt vandaag hun grootste tour ooit bekend. Op zondag 8 oktober 2023 staat Blink-182 in de Ziggo Dome. Naast de show in Amsterdam staat het drietal ook in het Sportpaleis in Antwerpen. Als je dacht dat de aankondiging van deze show het enige nieuws was, dan heb je het mis. Voor het eerste in tien jaar is de band terug in zijn oorspronkelijke vorm met Mark Hoppus, Tom DeLonge en Travis Barker.

Ticketverkoop

Als je de heren aan het werk wilt zien moet je maandag 17 oktober om 10:00 in je agenda zetten. Op dat moment gaan de tickets in de verkoop via de website van Ticketmaster. De tickets zijn in verschillende rangen te krijgen. Voor een Golden Circle ticket leg je € 95,20 neer. Staanplaatsen zijn € 72,80 en zitplaatsen zijn vanaf € 50,40.

Nieuw album in de maak

Naar deze wereldtour maakt de band ook bekend dat ze bezig zijn met een nieuw album. In 2023 komt het nieuwe Blink-182 album uit. Vrijdag komt de eerste single ‘Edging’ van het nieuwe album al uit. Dit is het resultaat van hun eerste studio-sessie samen sinds tien jaar.

Geen Europese festivalshows

Voor alsnog zijn er voor het drietal geen Europese festival data gepland. In juni en juli is de band op tour in Noord-Amerika waar de band wel een aantal festival optredens geeft. Blink 182 staat daar onder andere op We Were Young 2023. Met de aankondiging van deze tour kunnen we er vanuit gaan dat er in 2023 ook geen Europese festival data bij gaan komen.

De laatste keer dat Blink 182 op een Europees festival stond was in 2017. Toen waren de punkrockers te vinden op Rock Werchter.

Over de auteur ✍️

Femke Valks

Vanaf 2014 ben ik iedere zomer wel op een aantal festivals te vinden. Nog steeds een groot fan van pop-punk. Mijn all-time favoriete band is Green Day, verder vind ik Sum 41, Linkin Park en Muse helemaal geweldig. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig het fotograferen van concerten en het verzamelen van platen. :)

Meer van Femke