Advertisement

Blink-182 naar Rock Werchter 2017

Het is vrijdag, tijd voor een nieuwe naam voor Rock Werchter! Het festival maakt vandaag de komst van de pop punkers van Blink-182 bekend. De groep is op zaterdag 1 juli op het Belgische festival te zien.

Het programma van Rock Werchter begint vorm te krijgen. Eerder werd bekend dat ook Arcade Fire, Foo Fighters, Linkin Park, Radiohead, en System Of A Down op het festival te zien zijn. Het affiche telt nu 6 namen.  Blink-182 is op zaterdag 1 juli op het festival te bewonderen. Linkin Park en System Of A Down betreden die dag ook het podium.

Blink-182

De Amerikaanse feestbeesten van Blink-182 behoeven eigenlijk geen introductie. Nummers als ‘What’s My Age Again’ en ‘All The Small Things’ zijn al jaren anthems die je op elk festival wel eens langs hoort komen. De band staat live ook hun mannetje. Vuurwerk, een draaiend drumstel en onderbroekenlol is in elke show van Blink-182 aanwezig. Vorig jaar eindigde de samenwerking met zanger Tom DeLonge. Matt Skiba heeft het stokje overgenomen en zal op Rock Werchter de zang voor zijn rekening nemen. De band is op 26 juni ook te zien in het Rotterdamse Ahoy.

Rock Werchter 2017

Featured image for 'Rock Werchter 2016 (official)'

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. RadioheadSystem Of A Down, Linkin Park en Foo Fighters zijn al bekend. Met deze aankondiging is voor iedere dag een headliner bekend. Tickets zijn in verkoop vanaf 19 november. Meer informatie over komende editie vind je op de website van het festival of op onze Rock Werchter 2017 programmapagina.

Ticketverkoop Rock Werchter 2017

Op ons forum wordt natuurlijk weer volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie. Houd dit dus in de gaten, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste geruchten!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam