Robbie Williams, Editors en meer naar Pinkpop 2023

Robbie Williams

Met Robbie Williams is de tweede headliner voor Pinkpop 2023 een feit. De zanger sluit de zaterdag af op het Limburgse festival. Ook Editors en Goldband staan tussen 16 en 18 juni in Landgraaf.

De organisatie van Pinkpop 2023 maakt drie nieuwe namen bekend. Robbie Williams is de tweede headliner na de eerdere bekendmaking van P!nk. Daarmee wachten we nu alleen nog op de afsluiter van het festival op zondag 18 juni. De geruchtenmolen draait op volle toeren.

Behalve de headliners is nu duidelijk dat Editors op vrijdag 16 juni speelt, dezelfde dag als P!nk. De Engelse band zal voor de zesde keer het podium in Landgraaf betreden. De laatste keer was in 2018.

Tenslotte is ook het Haagse Goldband te zien op Pinkpop 2023. De winnaar van de Festileaks Award voor Beste Festivalact van 2022 speelt op zondag 18 juni.

Wie is de laatste headliner van Pinkpop 2023?

De zoektocht naar de laatste headliner is geopend. Er zijn geruchten genoeg, van Beyoncé tot de Red Hot Chili Peppers. Speculeer mee in het Pinkpop-topic op het Festileaks-forum. En wil jij helemaal snel de laatste updates horen? Via de Festileaks App ben je als eerste op de hoogte: je krijgt dan een pushbericht bij groot concert- en festivalnieuws. Download ‘m in de App Store of Play Store.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Tickets Dagkaarten vanaf €135. Combitickets vanaf €275. Kopen

Over de auteur ✍️

Ruben Bodelier

Masterstudent Communicatie & Beïnvloeding aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Meestal te vinden in de buurt van zijn elektrische gitaar. Kijkt het meest uit naar Rock Werchter in de zomer en naar Carnaval in de winter. Wisselt naadloos van Kendrick Lamar naar TOOL en dan weer van Pearl Jam naar Lorde.

Meer van Ruben