Froukje kondigt nieuwe tour voor 2023 aan

Photo credit: Nikki Born / Festileaks

Froukje laat via Instagram weten weer op tour te gaan in 2023. In mei 2023 treed het Nederlandse popicoon op in acht verschillende steden.

Voor haar nieuwe clubtour zal Froukje het hele land door gaan. Ze zal Amsterdam, Nijmegen, Zwolle, Tilburg, Den Haag, Utrecht en Groningen bezoeken in mei 2023. Ook een uitstapje naar onze zuiderburen staat op de planning: 25 mei treed ze op in de Ancienne Belgique in Brussel.

Wie weet krijgen we op deze tour in het voorjaar wel nieuwe muziek te horen. Met de vele onuitgebrachte nummers op de setlist van afgelopen tour, lijkt de singer-songwriter namelijk druk bezig met het schrijven van nieuwe muziek.

Tickets voor de tour zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 2 december 10:00 uur. De tickets kosten rond de € 30,- en zijn te koop via de website van Froukje.

Froukje

Froukje is niet te stoppen. Nadat zij in maart haar nieuwe EP Uitzinnig uitbracht, kwam een geweldige festivalzomer haar tegemoet. Zo had zij geweldige optredens op Sziget 2022 en Lowlands 2022. Naast verschillende clubshows dit najaar, trad ze afgelopen oktober op voor een uitverkochte AFAS Live, waar zij als verrassing S10 op het podium bracht om het destijds nog niet uitgebrachte nummer ‘Nooit Meer Spijt’ samen te zingen.

Froukje stoomt in volle snelheid door, want naast de zojuist aangekondigde clubtour viel zij ook onder de eerste namen van de line-up van Down the Rabbit Hole 2023. Met inmiddels twee EP’s op haar naam en in bezit van de Edison muziekprijs verwachten wij de 21-jarige Froukje Veenstra nog met veel moois terug te zien in 2023.