Fred again.., Stromae en Paolo Nutini bij eerste drop Down The Rabbit Hole 2023

Photo: Michael Ferire

Down The Rabbit Hole maakt de eerste namen bekend voor de achtste editie in 2023. Onder andere Fred again.., Stromae en Paolo Nutini komen naar het festival in Beuningen.

De geruchten gingen al lang rond, maar na lang wachten kondigt DTRH de eerste 20 namen aan op hun sociale media. Het totale lijstje is als volgt:

Kaartverkoop

De offici√ęle kaartverkoop voor Down The Rabbit Hole 2023 start zaterdag 3 december om 11:00 uur via Ticketmaster. Was je er afgelopen zomer ook al bij in Beuningen? Goed nieuws! Originele DTRH22-kaartkopers ontvangen vandaag een mail met een toegangscode voor een speciale presale die meteen van start gaat.

Photo credit: Kamiel Scholten / Festileaks

Down The Rabbit Hole 2023

In 2023 zal het festival wederom plaatsvinden in de Groene Heuvels, Beuningen. Zet 30 juni tot 2 juli maar alvast in je agenda, want dit belooft een prachtig festivalweekend te worden. Down The Rabbit Hole mocht eind september de Festileaks Festival Award voor beste festivalsfeer binnenslepen. Festivalgangers gaven de festivalsfeer op DTRH gemiddeld een 8,9. Naast de geweldige sfeer vind je hier ook kwaliteitsmuziek, een meer om in te zwemmen en heerlijk eten en drinken.

Aftermovie DTRH 2022

Kan jij ook niet wachten en wil je alvast in de sfeer komen? Bekijk dan de aftermovie van DTRH 2022 om even terug te blikken op de editie van 2022!

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2023

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Burna Boy
Fred again..
Paolo Nutini
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.