Froukje voor grootste show uit carrière naar AFAS Live

Froukje

Op zaterdag 15 oktober geeft Froukje een optreden in AFAS Live in Amsterdam. Dit wordt de grootste show in haar carrière. De tickets voor deze show zijn vanaf nu te koop.

Onder de titel ‘Uitzinnig’ komt Froukje naar AFAS Live. De kaartverkoop voor deze show is inmiddels al gestart, de tickets zijn verkrijgbaar via deze website. Kaarten voor deze show kosten 39,50. De show in Amsterdam wordt voor de zangeres de grootste show in haar carrière.

“Ik kan het bijna niet geloven maar op 15 oktober ga ik een show geven in de AFAS Live in Amsterdam! We zijn al druk bezig met het team om van mijn grootste concert tot nu toe een onvergetelijke avond te maken. Ik hoop iedereen daar te zien” Aldus Froukje over haar optreden in AFAS Live.

Nadat ze in 2020 doorbrak met haar single ‘Groter dan ik’ ging haar carrière in sneltreinvaart. In 2021 stond ze onder andere op Eurosonic Noorderslag en Fieldlab Back To Life.

Froukje AFAS Live

Voorjaarstour en festivals

Op dit moment is ze bezig met de voorjaarstour van haar in maart uitgekomen album uitzinnig. Met deze tour gaat de zangeres langs verschillende poppodiums in Nederland en België. Daarnaast is Froukje in de zomer op een aantal festivals te vinden.

De eerste festivalshow is op 5 mei op Bevrijdingspop in Haarlem. Daarna is ze te vinden op onder andere Pinkpop, Best Kept Secret, Parkpop, Appelpop en Suikerrock.

Froukje