Gojira bevestigt eerste Europese festival voor 2023

Gojira
Photo: Travis Shinn

Gojira bevestigt een plekje op het Tons of Rock Festival in Olso, Noorwegen. Pinkpop valt net de week ervoor, waardoor de Franse band zeker een kanshebber is voor de editie van 2023.

Tons of Rock vindt plaats van 22-24 juni 2023. Het Noorse rock- en metalfestival kondigt de eerste 15 bands aan, waaronder ook Ghost, Clutch en TNT. Deze bands zijn dus gelijk ook kanshebbers voor Pinkpop 2023, wat een week eerder plaats vindt.

Dit zijn alle 15 bevestigde namen:

Gojira op Pinkpop 2023?

In 2020 was het de bedoeling dat Gojira op Pinkpop stond, maar helaas kon het festival toen niet doorgaan vanwege corona. In 2022 stonden ze niet opnieuw op de line-up. Wellicht zien we de Franse metalband eindelijk terug op Pinkpop 2023.

Gojira bracht 3 weken geleden de single ‘Our Time Is Now’ uit. Het nummer gaat over iedereen die wat extra licht de wereld in brengt en zo de wereld een stukje beter maakt. Een nummer wat het vast goed gaat doen op de festivalpodia aankomend seizoen.