Konijntjes ontwaak: Down The Rabbit Hole 2023 nieuws op komst

Photo credit: Kamiel Scholten / Festileaks

Er komen nieuwe geluiden vanuit kamp Down The Rabbit Hole 2023. Naar alle waarschijnlijkheid volgt er snel meer nieuws.

Op korte termijn lijkt er eindelijk meer bekend te worden over Down The Rabbit Hole 2023. De organisatie heeft de social media-kanalen geüpdatet naar de nieuwe huisstijl, wat normaal gesproken alleen gebeurt vlak voor een aankondiging. Geruchten voor DTRH 2023 zijn er in ieder geval genoeg.

Wil jij helemaal snel de laatste updates horen? Via de Festileaks App ben je als eerste op de hoogte: je krijgt dan een pushbericht bij groot concert- en festivalnieuws. Download ‘m in de App Store of Play Store.

Dit moet je verwachten op DTRH

Afgelopen zomer kon Down The Rabbit Hole weer rekenen op volle heuvels bezaaid met feestende mensen. Het festival is kort na de oprichting al niet meer weg te denken uit het Nederlandse festivallandschap. In 2014 besloot de organisatie van Lowlands om een nieuw festival te starten als gevolg van een gebrek aan ruimte in Biddinghuizen. Down The Rabbit Hole staat bekend als het ‘kleine broertje’ van Lowlands en wordt omschreven als avontuurlijk, verwarrend, surrealistisch en psychedelisch. Wat wil je als festivalfanaat nog meer?

Diverse artiesten hebben het festival in Beuningen met veel enthousiasme ontdekt. Thom Yorke, frontman van de Britse band Radiohead, bestempelt het festival als ‘fucking excellent’, zo viel te lezen in de Volkskrant. Yorke speelde afgelopen editie met The Smile op het festival. Hij startte deze band met een ander Radiohead-lid: Jonny Greenwood.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2023

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Stromae
Fred Again..
Paolo Nutini
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.