Leak: The War on Drugs naar Pinkpop 2023; meer namen dinsdagmiddag

Photo: Shaw Brackbill

Het lijkt erop dat The War on Drugs op Pinkpop 2023 staat. De Amerikaanse band speelt hoogstwaarschijnlijk op de vrijdag van het Limburgse festival. Pinkpop maakt dinsdagmiddag om 15:00 uur nog meer namen bekend voor 2023.

Het nieuws dat The War on Drugs op Pinkpop 2023 speelt, zal morgenochtend tijdens de 3FM Ochtendshow met Rob en Wijnand worden bekendgemaakt. Of daar lijkt het in ieder geval erg op. De webpagina die 3FM lijkt te hebben klaargezet voor deze primeur is namelijk al geïndexeerd door Google, en daardoor al op maandagavond te vinden voor iedereen die “The War on Drugs Pinkpop” intikt bij de zoekmachine.

En daarmee lijkt dus de vraag beantwoord waar The War on Drugs in 2023 neerstrijkt in Nederland. De band gaat hoogstwaarschijnlijk voor een iets alternatiever geluid zorgen op de vrijdag van Pinkpop 2023. Die afgesloten wordt door popster P!nk. De andere twee festivaldagen spelen Adam Granduciel en co. namelijk in Engeland.

Sluiten de Amerikanen de North Stage af of tovert de organisatie nog een grote naam uit hun roze hoed? Eerder werden ook al Robbie Williams, Editors, en Goldband aangekondigd voor het festival in Landgraaf. The War on Drugs maakt in 2023 zijn debuut op Pinkpop.

Meer namen om 15:00 uur

In het 3FM-artikel, wat op dit moment alleen via Google te lezen is, staat verder ook nog: “De organisatie laat weten vandaag om 15:00 nog een nieuwe lading artiesten aan de line-up toe te voegen.” Wie dit zijn is nog onbekend. Denk jij al zeker te weten wie het wordt? Meng je dan in de discussie op ons forum.

De kaartverkoop voor Pinkpop 2023 start deze week op zaterdag 26 november. Komt de organisatie voor die tijd nog met een publiekstrekker die de slotdag van het festival voor haar rekening neemt? Neem eens een kijkje in ons geruchtenoverzicht.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.