Stormzy eerste headliner All Points East 2023 tijdens Lowlands-weekend

Stormzy
Photo: Henry J Kamara

All Points East 2023 bevestigt Stormzy als eerste headliner. Het festival vindt plaats op 18 augustus, dezelfde dag als de vrijdag van Lowlands 2023. Zien we de Engelse rapper terug in Biddinghuizen?

All Points East 2023 vindt plaats in augustus 2023 in het Victoria Park in Londen, Engeland. Het evenement op 18 augustus krijgt zijn eigen naam, namelijk ‘This Is What We Mean Day’. Deze naam komt van het nieuwe album van Stormzy, This Is What I Mean, wat 25 november uitkomt.

Vorige editie wist het festival ook al sterke namen neer te zetten. Gorillaz gaf ‘misschien wel z’n beste show ooit’, en ook The National had een aantal verrassingen in petto. Daarnaast waren Disclosure, Tame Impala, The Chemical Brothers, Kraftwerk en Nick Cave & the Bad Seeds in 2022 aanwezig.

Stormzy naar Lowlands 2023?

All Points East vindt plaats tijdens hetzelfde weekend als Lowlands 2023. Het zou dus zo maar kunnen dat Stormzy dat weekend ook even oversteekt naar Nederland. In 2021 stond de Britse rapper op het affiche van Lowlands. Deze editie ging helaas niet door vanwege corona, maar we hebben dus nog wel een optreden tegoed.

Wat erg opvallend is, is dat Stormzy op zijn eigen Instagram heeft gezegd dat dit zijn enige optreden in Engeland zal zijn deze zomer. Dit geeft hem wel genoeg ruimte om naar Biddinghuizen af te reizen voor een optreden op de zaterdag of zondag van Lowlands 2023.

Ondertussen is het speculeren voor Lowlands 2023 alweer in volle gang. Wil je mee speculeren? Dat kan op het Festileaks forum!