Stormzy naar Lowlands 2021

498
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

Opnieuw goed nieuws uit het Lowlands-kamp! De Britse rapper Stormzy komt deze zomer naar het het festival in Biddinghuizen. Dat nieuws maakt de organisatie zojuist bekend.

Weer een kersverse naam op het affiche van Lowlands 2021: Stormzy. Vorige week onthulde de organisatie onder meer The Chemical Brothers en Liam Gallagher. Zo is een groot deel van de line-up voor Lowlands 2021 al bekend.

Met de toevoeging van Stormzy hengelt het festival opnieuw een vette vis binnen. De rapper is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een ster van wereldformaat. In 2018 stond hij ook al op het festival in Biddinghuizen.

Binnenkort gaan de laatste tickets voor Lowlands 2021 in de verkoop. Dit betreffen kaarten die zijn vrijgekomen nadat sommige tickethouders voor de compleet uitverkochte 2020-editie om een refund hebben gevraagd.

Alvast in de stemming komen voor Lowlands 2021? Beluister dan eens onze knaldrangstimulerende Lowlands 2021-mix!

Stormzy

Met zijn mega-hit ‘Shut Up’ ging de Britse grimekoning van een YouTube-hit naar nummer 8 in de UK Singles Charts. Op zijn debuutalbum Gang Signs & Prayer laat hij direct zien waartoe hij in staat is. In 2018 was hij nog te bewonderen op Lowlands en in de zomer van 2019 stond hij onder andere op WOO HAH!. Zijn meeste recente album Heavy Is The Head verscheen december 2019.

Lowlands 2021

Lowlands 2019 Sfeer / Alpha
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Lowlands, zin in. Treffender dan The Opposites zullen we het nooit kunnen formuleren. Ieder jaar wordt het evenemententerrein in Biddinghuizen getransformeerd tot een feestelijk paradijs. Voor 2021 staan onder meer The Opposites, The Chemical Brothers, Liam Gallagher en Lianne La Havas op het programma.

Naast de hoogwaardige muzikale line-up, staat Lowlands ook al ruim een kwart eeuw garant voor een uitgebreid randprogramma. Workshops, comedy, film of wetenschap: niets is te dol. Lowlands is een allemansvriend en daarom een onbetwist hoogtepunt van de festivalzomer.

- Oproep -

Geef je op om te werken op festivals

Achter de bar op Zwarte Cross, tickets scannen op DGTL of de kassa bedienen op Down The Rabbit Hole? Schrijf je in via Festileaks en werk komende zomer op de leukste festivals van Nederland!

  • Locatie: Biddinghuizen
  • Datum: 20 t/m 22 augustus
  • Tickets: Uitverkocht
  • Meer informatie vind je op de website van het festival.

Redacteur bij Festileaks. Groot reis- en muziekfanaat. Veel liefde voor onder meer The War On Drugs, Ásgeir, SOHN, Tame Impala, Moderat en Gregory Alan Isakov.

Geld verdienen op festivals?

Achter de bar op Zwarte Cross, tickets scannen op Concert at Sea of de kassa bedienen op Down The Rabbit Hole? Schrijf je in via Festileaks en werk komende zomer op de leukste festivals van Nederland!