Stormzy naar Lowlands 2021

Foto: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

Opnieuw goed nieuws uit het Lowlands-kamp! De Britse rapper Stormzy komt deze zomer naar het het festival in Biddinghuizen. Dat nieuws maakt de organisatie zojuist bekend.

Weer een kersverse naam op het affiche van Lowlands 2021: Stormzy. Vorige week onthulde de organisatie onder meer The Chemical Brothers en Liam Gallagher. Zo is een groot deel van de line-up voor Lowlands 2021 al bekend.

Met de toevoeging van Stormzy hengelt het festival opnieuw een vette vis binnen. De rapper is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een ster van wereldformaat. In 2018 stond hij ook al op het festival in Biddinghuizen.

Binnenkort gaan de laatste tickets voor Lowlands 2021 in de verkoop. Dit betreffen kaarten die zijn vrijgekomen nadat sommige tickethouders voor de compleet uitverkochte 2020-editie om een refund hebben gevraagd.

Alvast in de stemming komen voor Lowlands 2021? Beluister dan eens onze knaldrangstimulerende Lowlands 2021-mix!

Stormzy

Met zijn mega-hit ‘Shut Up’ ging de Britse grimekoning van een YouTube-hit naar nummer 8 in de UK Singles Charts. Op zijn debuutalbum Gang Signs & Prayer laat hij direct zien waartoe hij in staat is. In 2018 was hij nog te bewonderen op Lowlands en in de zomer van 2019 stond hij onder andere op WOO HAH!. Zijn meeste recente album Heavy Is The Head verscheen december 2019.

Lowlands 2021 From Home

Dit weekend geen Lowlands. Alweer. Dat hakt erin, maar aan ons allen de taak om de vibe van het door ons zo geliefde polderfestival springlevend te houden. Het is dus (toch nog) Lowlands-week op Festileaks. We pakken de hele week uit met tal van specials rondom Lowlands: van een online escape room, via een reeks terugblikken en artiest spotlights tot een verkiezing naar de beste LLine-up ooit. Share the LLove!

Lowlands Logo

Lowlands 2021

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 20-22 augustus 2021
Tickets Niet meer beschikbaar.