The Black Keys eerste naam NOS Alive 2023; kanshebber Rock Werchter 2023

Photo: Joshua Black Wilkins

The Black Keys is de eerste naam voor NOS Alive 2023. Op donderdag 6 juli speelt de groep op de eerste dag van het Spaanse festival. Daarmee is de rockgroep een kanshebber voor Rock Werchter 2023 een week eerder.

I got a love that keeps me waitin’: The Black Keys neemt dat letterlijk. Het is namelijk alweer even geleden dat we in Europa konden genieten van het Amerikaanse duo. Bijna 10 jaar geleden, in 2014, deed de band het Europese vasteland voor het laatst aan. De eerste headliner show in 2023 voor de rockgroep is een feit. Donderdag 6 juli speelt de rockgroep op het Spaanse festival NOS Alive 2023.

Kanshebber Rock Werchter 2023

Dat Dan Auerbach en Patrick Carney naar Europa komen werd al eerder duidelijk. Zo zal de band ook een optreden geven op Pinkpop 2023. Met de bevestiging van NOS Alive 2023 is hun tweede optreden een feit. De band is tot begin juli in Europa te vinden, wat The Black Keys een kanshebber voor Rock Werchter 2023 maakt. In 2014 stond het duo al eens op het Belgische festival. Kunnen we deze zomer opnieuw meezingen met hits als ‘Howlin’ for You’, ‘Tighten Up’ en ‘Lonely Boy’ in Werchter?

NOS Alive Logo

NOS Alive 2024

Locatie
Portugal
Lissabon, Portugal
Datum 11-13 juli 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen