Editors toegevoegd aan het affiche van Rock Werchter 2023

Editors
Photo: Rahi Rezvani / PIAS

Sinterklaas laat een mooi cadeautje achter bij de organisatie van Rock Werchter 2023. Zo komt Editors volgende zomer naar het Belgische festival.

De organisatie van Rock Werchter maakt weer een nieuwe naam bekend. Na de aankondiging van Red Hot Chili Peppers gisteren voegen nu ook Editors zich toe aan het affiche. Zo speelt de Britse band samen met de Peppers op de vrijdag van het Belgische festival.

Dat de band rondom Tom Smith en Rock Werchter een match made in heaven zijn, is al langer bekend. Maar nu is het al even geleden dat de Britse band nog eens op het Belgische festival stonden. In 2016 stonden ze voor het laatst op de heilige grond. Al waren ze sindsdien wel nog te zien op TW Classic.

Het affiche begint met deze aankondiging stilaan wat vorm te krijgen. Onder meer StromaeArctic MonkeysMuseQueens of the Stone Age, en Oscar and the Wolf staan bovenaan de poster. Ook de eerste Barn-naam Fred Again.. is gelost. Verder weten we dat The Lumineers te zien zijn op het festival. Zij verklapten eerder al hun komst.

Tickets

De ticketverkoop voor Rock Werchter 2023 is inmiddels begonnen. De prijzen voor deze editie zijn € 292,- voor een combiticket en € 127,- voor een dagticket. Tickets voor het grootste rock- en popfestival van de Lage Landen scoor je hier. Heb je je ticket binnen, kom dan alvast in de stemming met de playlist onderaan dit artikel.

Andere kanshebbers

De line-up van Rock Werchter 2023 is natuurlijk nog verre van compleet. Zelfs met zes headliners bekend, mogen we nog wel één of twee grote namen verwachten. Er wordt onder andere gespeculeerd over Kendrick LamarBillie EilishFlorence + The Machine en Blur. Alle kanshebbers vind je in het Rock Werchter geruchtenoverzicht. Wil je ook meepraten en jouw eigen geruchten of suggesties delen? Ga dan snel naar het Festileaks forum!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Tickets Kopen