Red Hot Chili Peppers weer terug naar Rock Werchter in 2023

Red_Hot_Chili_Peppers_2022
Photo Credits: Clara Balzary / Warner Records Press

Daar is alweer de zesde headliner voor Rock Werchter 2023. Het festival bevestigt vandaag Red Hot Chili Peppers. Je leest het goed, de Peppers staan komende zomer voor het tweede jaar op rij op het Belgische festival.

Na Stromae, Arctic Monkeys, Muse, Queens of the Stone Age, en Oscar and the Wolf staat nu ook Red Hot Chili Peppers bovenaan het affiche van Rock Werchter 2023. De heren zijn te zien op vrijdag 30 juni. “Wat goed is keert snel terug”, zo begint de organisatie van het Rock Werchter het bericht. De Amerikaanse band had afgelopen zomer al de eer om het festival af te sluiten (ons verslag van dat concert kan je hier herlezen). Dit concert is een deel van hun net aangekondigde wereldtournee, die in het teken staat van de nieuwe plaat Return of the Dream Canteen.

Naast de bovenstaande headliners is ook al de eerste The Barn-naam Fred Again.. gelost. Verder weten we dat The Lumineers te zien zijn op het festival. Zij verklapten eerder al hun komst.

Tickets Rock Werchter 2023

De ticketverkoop voor Rock Werchter 2023 is inmiddels begonnen. De prijzen voor deze editie zijn € 292,- voor een combiticket en € 127,- voor een dagticket. Tickets voor het grootste rock- en popfestival van de Lage Landen scoor je hier. Heb je je ticket binnen, kom dan alvast in de stemming met de playlist onderaan dit artikel.

Andere kanshebbers

De line-up van Rock Werchter 2023 is natuurlijk nog verre van compleet. Zelfs met zes headliners bekend, mogen we nog wel één of twee grote namen verwachten. Er wordt onder andere gespeculeerd over Kendrick Lamar, Billie Eilish, Florence + The Machine en blur. Alle kanshebbers vind je in het Rock Werchter geruchtenoverzicht. Wil je ook meepraten en jouw eigen geruchten of suggesties delen? Ga dan snel naar het Festileaks forum!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.