Nieuwe Lowlands 2023 kanshebbers: Øya en Flow maken eerste namen bekend

Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Interessant nieuws vanuit Scandinavië. De festivals Øya en Flow bevestigen onder andere FKA Twigs, Sigrid en Caroline Polachek voor de komende edities. Zullen deze kanshebbers ook schitteren op Lowlands 2023?

De eerste bekendmakingen voor festivals in augustus druppelen langzaam binnen. In Scandinavië hadden ze het druk deze week. Het Noorse festival Øya en het Finse festival Flow presenteerden de eerste grote namen van hun line-ups. Øya zal op 8 augustus 2023 losbarsten met onder andere de volgende namen. Zij voegen zich bij enkele, voornamelijk Noorse, artiesten die al eerder bekend waren gemaakt.

In het weekend van 11 augustus zijn de Finnen aan de beurt. Zij verrasten het publiek deze week met de allereerste namen van de komende editie. De Scandinavische festivals delen ook enkele artiesten.

Lowlands 2023

Met deze kanshebbers kan de geruchtenmolen van Lowlands 2023 weer aan de slag. Øya en Flow vinden een week voor de start van het festival in Biddinghuizen plaats. Daarnaast is de oversteek van Scandinavië naar ons kikkerlandje prima te doen. Het zou voor velen de eerste keer zijn dat ze Lowlands aandoen: des te meer reden om langs te komen, toch? De artiesten op Øya en Flow staan bovendien nog op geen ander Nederlands festival, met uitzondering van 070 Shake. De Amerikaanse zangeres brengt in juli al een bezoekje aan Down The Rabbit Hole.

Buiten dat Lowlands 2023 plaats vindt op 18, 19 en 20 augustus is er nog niets bekend over de volgende editie. De eerste namen zullen nog even op zich laten wachten. Als we enkele namen uit het geruchtenoverzicht mogen verwachten, dan belooft het weer een spetterende editie te worden. Hoop jij de namen van Øya en Flow terug te zien in Nederland? Deel je enthousiasme dan vooral op ons Lowlands forum!

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.