Rock Werchter 2023 strikt Rosalía

Rosalía
Photo: Daniel Sannwald

Rock Werchter 2023 maakt vanavond de komst van de Spaanse popdiva Rosalía bekend. De zangeres treedt op zondag 2 juli op op het Belgische festival.

Terwijl buiten de temperaturen dalen brengt Rock Werchter 2023 ons zomerse sferen met de bekendmaking van de Spaanse popster Rosalía. Ze bestijgt het podium op zondag 2 juli. Op dezelfde dag als onder andere Arctic Monkeys, Queens of the Stone Age en Christine and the Queens. Er zijn nog weekend- en dagkaarten beschikbaar voor Rock Werchter 2023.

En er komt nog veel meer!

Eerder werden ook The 1975 en Paolo Nutini bevestigd en betrapten we Oscar and the Wolf op een klein foutje met de bevestiging van Wet Leg. Van Rock Werchter weten we dat we altijd kunnen rekenen op een indrukwekkende line-up met de grootste namen. De headliners van 2023 zijn Stromae, Red Hot Chili Peppers, Muse en Arctic Monkeys. Wat komt er nog meer bij? Neem een kijkje in ons geruchtenoverzicht of discussieer mee over Rock Werchter 2023 op het Festileaks Forum.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Tickets Kopen