DGTL 2023 slaat handen ineen met Boiler Room

Foto’s: Sebastiaan van Thienen (DGTL Amsterdam 2019)

DGTL belooft dat de editie van 2023 eentje is voor in de geschiedenisboeken. De samenwerking met Boiler Room is in ieder geval al een veelbelovende start.

En dat belooft weer wat mooie deuntjes. Hoewel we al eerder Boiler Room evenementen in Nederland zagen, is het voor DGTL 2023 een primeur. In totaal betreden zestien acts van de line-up het Boiler Room podium. Artiesten als bambounou, Valentina Luz en Bonobo zijn niet onbekend met het concept. Maar ook opkomend talent is van de partij, zoals Ngoni Egan. De namen zijn verspreid over zaterdag 8 en zondag 9 april. De ticketverkoop voor het festival gaat hard, maar er zijn nog kaartjes beschikbaar. Alle bevestigde namen voor de Boiler Room sets op DGTL 2023 zie je hieronder.

Boiler Room

Boiler Room streamt DJ-sets van artiesten over de hele wereld. Het concept begon heel simpel in 2010. Een webcam, die vastgeplakt zat aan de muur van een stookruimte (een letterlijke boiler room dus), filmde de allereerste set. De rest is geschiedenis: ondertussen zijn er meer dan achtduizend optredens opgenomen. Het platform heeft voor meerdere legendarische video’s gezorgd. De carrière van Fred again.. schoot door het plafond. Ook de set van Trym ging viraal. De Boiler Room van KAYTRANADA leverde dan online weer veel hilariteit op, gelet op alles wat er gaande is op de achtergrond. Wie weet gaan we op DGTL 2023 ook wel zo’n vette Boiler Room show meemaken!

DGTL Logo

DGTL 2023

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 7-9 april 2023
Line-up
Paula Temple
Monolink
CamelPhat
Tickets Niet meer beschikbaar.