Dit is wanneer we het eerste Lowlands 2023 nieuws verwachten

Foto: Debbie Spaan / Festileaks

Het is al een tijdje stil rondom Lowlands. De organisatie laat nog niet veel van zich horen over wanneer we de nieuwe namen kunnen verwachten. Maar hoe zat dat in eerdere jaren? Dat hebben we uitgezocht.

Afgelopen jaar liet Lowlands op 1 februari weten dat we die week meer nieuws zouden krijgen. Gelijk de dag daarna, op 2 februari, werden de eerste namen bevestigd. In eerdere jaren kwam dit nieuws meestal in de laatste week van januari.

Als de organisatie dit doortrekt, horen we dus binnen een maand meer. Nog maar heel even geduld!

Blijf op de hoogte door Lowlands op alle social media te volgen en je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Of nog slimmer: via de Festileaks App ben je als eerste op de hoogte. Je krijgt dan een pushbericht bij groot concert- en festivalnieuws. Download ‘m in de App Store of Play Store.

Lowlands 2023 geruchten

De geruchtenmolen voor Lowlands 2023 draait al een tijdje op volle toeren. Namen zoals Billie Eilish en The 1975 staan hoog op het lijstje. Bekijk hier het volledige geruchtenoverzicht voor Lowlands 2023.

Wil je alvast in de stemming komen voor 2023? Bekijk dan de aftermovie van 2022 of praat mee op het Festileaks Forum over welke artiesten jij verwacht straks in Biddinghuizen.

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.