Lowlands kanshebbers; Rock en Seine 2023 presenteert namen

Rock En Seine 2018
Photo: Sam van Reenen / Festileaks

Het Franse zusje van Lowlands, Rock En Seine 2023 brengt vandaag een indrukwekkende lijst nieuwe namen. Traditiegetrouw verwachten we hier wel een aantal van terug te zien in Biddinghuizen.

Niet mis! Het Franse Rock En Seine 2023 presenteert vandaag een mooi lijstje nieuwe namen. Zo zien we The Chemical Brothers, Billie Eilish, The Strokes, Florence + The Machine en Placebo bovenaan. Een aantal van deze namen zien we maar al graag terug op Lowlands 2023. The Chemical Brothers stond in 2020 en 2021 op het programma. Maar de beide edities werden geschrapt door de coronapandemie. Zien we het duo in 2023 alsnog? Billie Eilish maakte alle verwachtingen waar in 2019. Die rolt nu met gemak de Alpha op als headliner! Hieronder check je alle namen.

Ouderwetse prijzen

Rock en Seine 2023 vindt plaats op 23, 25, 26 en 27 augustus (een week na Lowlands). De tijd dat we in Nederland voor €175,- een weekendje naar een festival konden ligt al jaren ver achter ons. Maar in Frankrijk kan het nog! De kaarten voor Rock En Seine gaan op donderdag aanstaande, 26 januari, in de verkoop.