Mysterie ontrafeld: Dit is de Special Guest op Noorderslag 2023

Photo: Bart Heemskerk

Op de Noorderslag 2023 timetable prijkte al lange tijd een mysterieuze ‘special guest’. Wie het was, was volstrekt onduidelijk. Het enige dat we wisten was dat deze Special Guest van 20:00 tot 20:45 in de Grote Zaal zou optreden, maar verder was het gissen. Tot nu!

Er gonsden een hoop namen rondom het mysterieuze Noorderslag slot. Is het Froukje? Dua Lipa surprise set? Goldband? Het is altijd leuk speculeren; maar nog leuker dat we het nu gewoon weten.

Di-rect is namelijk de meest verse toevoeging aan de line-up van Noorderslag 2023. Weer een mysterie de wereld uit!

De band won in 2021 de prestigieuze Popprijs, maar konden toen door de pandemie niet de performance die daarbij hoort geven. Nu dan toch nog.

Over de auteur ✍️

Irene Schelwald

Trotse bewoner van het altijd mooie Groningen. Daarmee automatisch die-hard fan van alles omtrent ESNS en ontdek ieder jaar weer een nieuw favoriet festival. Geboren in het jaar van Brainpower's eerste plaat (#brainpowerbaby) en dat heeft meteen de toon gezet. Zodoende altijd samen met Joëlle te vinden bij de foutste en goedkoopste slettendisco.

Meer van Irene