Scoor je Lowlands 2023 tickets door te demonstreren

Photo Credit: Kamiel Scholten / Festileaks

Op 10 maart 2023 zetten Vereniging Eigen Huis én Lowlands zich in voor starters op de woningmarkt. Jij kunt meedoen en daarmee stressvrij een ticket voor Lowlands 2023 bemachtigen.

De actie werkt als volgt: als je op 10 maart je festivaltentje meeneemt en opzet tijdens de manifestatie in Den Haag, ontvang je een voucher. Hiermee kun je gegarandeerd één ticket voor Lowlands 2023 kopen; zelfs als Lowlands al is uitverkocht! “Op de huizenmarkt koopstress, maar voor Lowlands dus niet,” volgens Karsten van Vereniging Eigen Huis.

Er zijn 500 tickets voor deze actie beschikbaar. Om hiervoor in aanmerking te komen, kun je je van te voren aanmelden via Vereniging Eigen Huis om op 10 maart je tentje tijdens de manifestatie op te bouwen.

Afgelopen jaar was Vereniging Eigen Huis al aanwezig op Lowlands en lanceerden ze onder anderen een petitie voor betaalbare woningen voor starters. Deze petitie is inmiddels al meer dan 100.000 keer ondertekent. Dit geeft aan dat de nood hoog is.

Photo Credit: Kamiel Scholten / Festileaks

Lowlands 2023

De eerste namen voor Lowlands 2023 worden volgende week bekend. Benieuwd wie de kanshebbers zijn? Check dan ons overzicht van de grootste geruchten. Het festival vindt deze zomer plaats van 18 tot en met 20 augustus op het vertrouwde festivalterrein in Biddinghuizen.

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.

Over de auteur ✍️

Eva Wendt

Hi, I'm Eva, 19 years old and I want to work in the music/festival industry. I dont know yet what exactly, because there are many things I like about it. I used to organize my own festival for 6 years and studied IEMES (International Event Music & Entertrainment Studies). I quit this after around 8 months to start working at IFFR (Internional Film Festival Rotterdam). This February I started to write for Festileaks to gain experience in this as well!

Meer van Eva