Best Kept Secret 2023 bevestigt De Staat en acht meer

Photo: Alexander Popelier

Best Kept Secret 2023 kondigt de komst van negen nieuwe namen aan, waaronder De Staat, Young Fathers en Young Marco. De Staat zal deze zomer maar liefst drie optredens geven op Best Kept Secret, op iedere dag één.

Veel Nederlandse toevoegingen voor Best Kept Secret 2023. Met artiesten als Young Marco, Marathon en De Toegift heeft het festival een aantal enorme talenten op het programma staan. Ook de Nijmeegse rockband De Staat speelt voor het eerst op BKS. Dat doen ze met een speciaal project waarover later meer bekend wordt.

Vanmiddag om 15:00 uur onthult de organisatie ook de dagindeling. Dagtickets gaan morgen om 12:00 uur in de verkoop. Weekendtickets zijn te koop vanaf €240,- excl. servicekosten. Voor €15 extra kun je overnachten op de festivalcamping.

Eerder maakte het festival al het grootste deel van de line-up bekend. Onder meer Aphex Twin, The Chemical Brothers, Oscar and the Wolf en The 1975 headlinen een programma vol opvallendheden. Dit kwam zeker niet zonder slag of stoot tot stand: festivaldirecteur Maurits Westerik vertelde Festileaks dat de laatste headliners pas twee weken voor bekendmaking geboekt zijn.

Dit zijn alle nieuwe toevoegingen:

Best Kept Secret 2023

Best Kept Secret vindt dit jaar plaats van 9 tot en met 11 juni. Het festival focust 100% op muziek, met een sterke, scherpe line-up waar grotere namen worden afgewisseld door veel nieuwe ontdekkingen uit indie, folk, hiphop, dubstep, rock, electronica of een mix van stijlen. Het fraaie festivalterrein in de Beekse Bergen met bos, strand, zwemwater, nabijgelegen bungalowpark en camping, het uitstekende eten en drinken dragen bij aan het doel: jouw ideale festival. De editie van vorig jaar won zowel een European Festival Award als Festileaks Festival Award.

Wil je meepraten over de line-up van Best Kept Secret 2023 of de prijzen van de tickets? Ben je het ermee eens of denk je er juist anders over? Deel dan vooral je mening via ons forum!

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2023

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 9-11 juni 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Eva Wendt

Hi, I'm Eva, 19 years old and I want to work in the music/festival industry. I dont know yet what exactly, because there are many things I like about it. I used to organize my own festival for 6 years and studied IEMES (International Event Music & Entertrainment Studies). I quit this after around 8 months to start working at IFFR (Internional Film Festival Rotterdam). This February I started to write for Festileaks to gain experience in this as well!

Meer van Eva