Billy F Gibbons, Racoon en meer naar Bospop 2023

Bospop 2023 onthult weer een nieuwe lading namen voor de aankomende editie van het festival. Billy F Gibbons, Racoon en nog veel meer zijn aankomend jaar in Weert te vinden.

Deze keer is het programma weer een stukje meer compleet gemaakt met artiesten zoals legendarische gitarist Billy F Gibbons. Zo voegt het festival zeven nieuwe namen aan de line-up voor 2023. De volgende acts staan aankomend jaar in Weert op het podium:

Het is geen hele grote drop aan nieuwkomers, maar zij maken het festival wat plaatsvindt op 7, 8 en 9 juli 2023 weer een stukje meer compleet. Eerder kondigde het festival al meer namen aan waar onder Simpley Red, Son Mieux en Porcupine Tree.

Het mysterie van Bush

Gek genoeg zat Bush niet bij de drop namen. Afgelopen week deelde Live een poster van Bospop met daarop de Britse band, dit bleek echter een fout te zijn. Hij werd namelijk later offline gehaald. Het was de verwachting dat hij nu wel bij deze drop namen zou zitten, maar dat was helaas niet. Het mysterie van Bush is en blijft dus onopgelost. Of de organisatie is nog aan het onderhandelen of Bush komt aankomend jaar helemaal niet meer. We zullen moeten wachten tot de line-up compleet is voor het antwoord.

Kaartverkoop 2023

Wie er dit jaar bij wil zijn heeft nog geluk. Bospop 2023 is namelijk nog niet uitverkocht. Je kan een dagkaart halen voor zowel vrijdag als zaterdag en zondag en bent daar dit jaar €87,50 voor kwijt. Als je een dag wil gaan kan je beter vooraf een kaartje kopen en niet aan de kassa, dan ben je namelijk een extra €10 kwijt. Ook als je het hele weekend naar Bospop wil kan dat nog voor een weekendticket met camping ben je dit jaar €197,50 kwijt.

Bospop Logo

Bospop 2023

Locatie
Nederland
Weert, Nederland
Datum 7-9 juli 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.