Bospop 2023 onthult Porcupine Tree, Simply Red en nog veel meer

Photo credit: Femke Valks / Festileaks (Bospop 2022)

Bospop maakt vandaag de eerste namen bekend voor de editie van 2023. Onder andere Porcupine Tree, Simply Red en Zucchero staan op de line-up van Bospop 2023. De kaartverkoop start zaterdag om 10 uur.

De eerste 22 namen voor Bospop 2023 zijn een feit. Headliners van het festival zijn niemand anders dan Simply Red, Porcupine Tree en Zucchero. Maar daarnaast staan ook Nile Rodgers & Chic, Live en Joe Bonamassa op het podium. Ook Rag 'N' Bone Man krijgt dit jaar weer een plaatsje op het podium nadat hij vorig jaar zijn show last-minute moest cancelen. Hieronder staan alle nieuwe namen voor Bospop 2023.

Kaartverkoop Bospop 2023

Naast de eerste lading namen maakt Bospop ook de prijzen en datum van de kaartverkoop bekend. De tickets gaan zaterdag 10 december om 10 uur in de verkoop. Voor een dagticket betaal je dit jaar € 87,50 (excl. €5 servicekosten). Voor een weekendticket leg je €197,50 (excl. €5 servicekosten) neer. De tickets zijn te koop via Bospop.nl en Ticketmaster.

Extra podium en vernieuwde 24-uurs tent

Ook maakt de organisatie van Bospop bekend dat er dit jaar een extra podium wordt toegevoegd aan het terrein. Naast het hoofd- en een tentpodium is er volgend jaar een derde podium met een apart programma.

Daarnaast is er dit jaar ook een extra podium in de 24-uurs tent. Op vrijdag staan hier onder andere Fiep, Aynsley Lister,  Musest en Physical Graffiti. Zaterdag vind je hier Baby Killed the Roses, Black Bottle Riot, Ten Times a Milion en de legendarische Ray Wilson. Op zondag kun je hier onder andere Made in Purple, The Damn Truth, SRV Undercover en Legends of Springsteen bewonderen.

Bospop Logo

Bospop 2023

Locatie
Nederland
Weert, Nederland
Datum 7-9 juli 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.