Into The Woods 2023: alles wat we tot nu toe weten

Het is alweer verlangen naar de magische taferelen op Into the Woods 2023. Hoewel het festival pas aan het eind van de festivalzomer is, kunnen we nu al niet wachten er weer te zijn. Maar wat weten we nou allemaal al over Into The Woods 2023? Is er al meer duidelijk over de datum en ticket verkoop?

We beginnen natuurlijk met het belangrijkste, de datum. Het festival heeft de datum zelf nog niet officieel bekend gemaakt. Maar als we er van uit gaan dat het hetzelfde weekend plaats vindt als afgelopen jaar dan vindt Into The Woods 2023 dit jaar plaats op 8 en 9 september 2023. Maar dat is dus nog niet bevestigd.

Kaartverkoop en line-up

Vorig jaar begon de kaartverkoop op 28 februari. Het ligt in de lijn der verwachting dat dat dit jaar rond dezelfde datum zal zijn.

De volledige line-up werd vervolgens pas twee weken voor het festival daadwerkelijk plaats vond bekend gemaakt. Het is dus nog even wachten geblazen!

Gelukkig staat in de FAQ van de website dat dit allemaal nog bekend gemaakt moet worden en kunnen we dus wel een festival in het bos verwachten.

Into The Woods ADE 2023

Waar we wel al iets meer over weten is Into The Woods tijdens het Amsterdam Dance Event. Elk jaar tijdens ADE verplaatst het magische bos zich even naar de NDSM-werf. Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober 2023 vindt Into The Woods ADE plaats. De eerste 1000 tickets voor aankomende ADE-editie zijn al in de verkoop gegaan, later zal nog een moment plaats vinden wanneer de rest van de tickets in de verkoop gaan.

Into The Woods Logo

Into The Woods 2023

Locatie
Nederland
Amersfoort, Nederland
Datum 15-16 september 2023
Line-up
Julia Sabaté
BASHKKA
Tickets Niet meer beschikbaar.