Advertisement

Into The Woods 2023 kondigt data aan

Into The Woods 2022 ADE Amsterdam Dance Event
Foto: Joris Bakker / Festileaks

Het wachten op een teken van leven is voorbij. De organisatie van het magische Into The Woods maakt de data bekend voor de editie van 2023. Het festival zal plaatsvinden op 15 en 16 september 2023 in het bos rondom het Openluchttheater in Amersfoort.

Omdat het festival pas eind van de festivalzomer plaatsvindt, is er nog weinig bekend over de editie van dit jaar. Het festival haalt voorlopig een streep door alle verwachtingen die we eerder met jullie gedeeld hebben. Informatie over het festival blijft nog mysterieus, perfect in lijn met het festival zelf. We kunnen in ieder geval weer uitkijken naar een festival dat alles behalve gewoontjes is.

Into The Woods Logo

Into The Woods 2023

Locatie
Nederland
Amersfoort, Nederland
Datum 15-16 september 2023
Line-up
BASHKKA
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Eva Wendt

Hi, I'm Eva, 19 years old and I want to work in the music/festival industry. I dont know yet what exactly, because there are many things I like about it. I used to organize my own festival for 6 years and studied IEMES (International Event Music & Entertrainment Studies). I quit this after around 8 months to start working at IFFR (Internional Film Festival Rotterdam). This February I started to write for Festileaks to gain experience in this as well!

Meer van Eva