Into The Woods 2023 deelt line-up met Tjade, Hang Youth en meer

Foto: Niels de Vries

De line-up van Into The Woods 2023 is bekend. In september mogen we het festivalseizoen nog even nabranden met klappers als Rebekah, Tjade en Krystal Klear.

Ben jij na Lowlands of Pukkelpop altijd verdrietig dat de festivalzomer weer voorbij is? Niet getreurd, want ook in de maanden daarna zijn er nog genoeg mooie evenementen. Eén daarvan is het elektronische muziekfestival Into The Woods. Op 15 en 16 september reis je af naar het Openluchttheater in Amersfoort voor vrolijke deuntjes, harde techno en Nederlands talent.

Op vrijdag zijn er meer dan veertig artiesten te ontdekken, waaronder Ben Sims, Krystal Klear en Prins S. en de Geit. Pelace, Hollt en Dissolver verzorgen live sets. Daarnaast is across boundaries, een project van Chris Stussy en Locklead, aanwezig. Ook op zaterdag is er voor iedereen die van dansen houdt, wat wils. Dan staan onder andere Tjade en Nico Morano op de poster. Even zin in iets heel anders? Dan kun je ook meeschreeuwen met de punkrock van Hang Youth.

Bekijk de hele line-up via de Instagram post van Into The Woods 2023 hieronder.

Nog meer Into The Woods?

De heerlijke line-up hoeft geen bezoekers meer over de streep te trekken om een kaartje te kopen, want Into The Woods 2023 is helemaal uitverkocht. Zowel de dag- als weekendkaarten zijn al de deur uit. Wel is het mogelijk om je in te schrijven voor de wachtlijst. De tickets zijn ook door te verkopen via TicketSwap.

Geen kaartje kunnen bemachtigen voor het festival in september? Of kun je gewoon niet genoeg krijgen van de dansbare muziek uit het bos? Dan vinden er ook weer twee edities plaats van Into The Woods tijdens Amsterdam Dance Event 2023 op 20 en 21 oktober. Voor beide dagen zijn nog tickets beschikbaar. Kultlab, de organisatie achter het festival, werkt niet alleen hard aan geweldige edities van dit festival. Volgende zomer stampen zij een nieuw evenement uit de grond genaamd Wilde Weide. De focus zal daar komen te liggen op live acts op het prachtige terrein van Wildeburg. Genoeg om de komende tijd naar uit te kijken dus.

Into The Woods Logo

Into The Woods 2023

Locatie
Nederland
Amersfoort, Nederland
Datum 15-16 september 2023
Line-up
Julia Sabaté
BASHKKA
Tickets Niet meer beschikbaar.