Ticketprijs Lowlands 2023 doorbreekt €300-grens

Photo: Bart Heemskerk (Lowlands 2018)

Lowlands maakt vandaag via socialmediakanalen ticketinformatie bekend voor 2023. Noteer 4 februari maar snel in je agenda, want dan start de verkoop.

Prijzen kaarten

De verkoop van Lowlands 2023 gaat op 4 februari van start. Om het driedaagse festival in Biddinghuizen mee te maken kun je een weekendticket of groepsticket kopen. Hoeveel gaat het jou kosten om op de 29e editie van Lowlands te staan? Een weekendticket is dit jaar 300 euro. Voor een groepsticket leg je dit jaar 290 euro per persoon neer. Er zijn geen dagtickets te koop. Scoor je ticket via de ticketpagina op de website van Lowlands.

De Lowlands ticketprijzen moeten helaas ook geloven aan een prijsstijging. Zo werd voor Lowlands 2022 het ticket met 35 euro verhoogd, en dit jaar met 45(!). Met als resultaat dat je nu net iets meer betaalt voor je festivalkaartje. Eric van Eerdenburg, de directeur van het festival, beloofde vorig jaar nog dat het ‘niet weer een verhoging van 35 euro zal zijn‘. Die belofte heeft hij helaas niet waar kunnen maken.

Eerder onderzochten we al waarom festivaltickets nu zo duur worden.

Photo Credit: Kamiel Scholten / Festileaks

De prijsstijging komt niet uit de lucht vallen. Al jaren wordt het festival steeds iets duurder. Behalve in 2016 en 2017: toen kon je genieten van tien euro ‘korting’ op je ticket. De prijs van de kaartjes werd verlaagd vanwege de verkoop in 2015. Toen was het festival niet uitverkocht.

  • In 2019 betaalde je 210 euro voor een weekendkaart inclusief camping
  • 2020: 220 euro
  • 2022: 255 euro
  • 2023: 300 euro

Lowlands 2023

Festivaliefhebbers stonden afgelopen jaar te popelen om weer terug te keren naar het geliefde Biddinghuizen. En ook dit jaar is het enthousiasme hoog. Het terrein van van Walibi Holland zal worden omgetoverd naar een hoogwaardig paradijs. Naast een geweldige muzikale line-up zal er ook een uitgebreid randprogramma aanwezig zijn. Vol met wetenschap, comedy, film en workshops.

Blijf op de hoogte

Om te voorkomen dat je achter het net vist, hou dan de website van Lowlands in de gaten. Ook kun je de App van Festileaks in de App Store of Play Store downloaden. Dan ben je door middel van pushmeldingen altijd als eerst op de hoogte van belangrijk festivalnieuws. Zo mis je nooit iets over jouw favoriete festivals!

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.