Werchter Boutique 2023 lijkt uitverkocht

Photo: Rob Walbers (Werchter Boutique 2022)

Tickets voor Werchter Boutique 2023 zijn niet meer verkrijgbaar. Het eendagsfestival, dat op zaterdag 17 juni plaatsvindt, lijkt dus net als de vorige editie helemaal uitverkocht.

De organisatie van Werchter Boutique 2023 heeft het nog niet officieel bevestigd, maar op de website van het Vlaamse festival is de ticketpagina verwijderd. Wel is er een wachtlijst te vinden voor tickets die opnieuw beschikbaar komen. De kaarten zijn dus sneller weg dan vorig jaar, toen het tot maart duurde voordat alle tickets waren verkocht. Met € 108,- was een ticket voor Werchter Boutique 2023 ruim 15% duurder dan voor de editie van 2022.

De zeventigduizend mensen die een kaartje hebben bemachtigd kunnen op 17 juni genieten van onder andere P!nk, Goldband en OneRepublic. Voor wie toch naast een ticket heeft gegrepen komt de organisatie dus met een wachtlijst.

Werchter Boutique 2023

Werchter Boutique vindt ook dit jaar weer plaats op het vertrouwde festivalpark van Werchter, twee weken vóór Rock Werchter 2023. Vorig jaar lekte uit dat P!nk de headliner is voor de editie van 2023. Daarna bevestigde het festival ook Goldband en OneRepublic. Het affiche van de uitverkochte 17 juni wordt de komende maanden nog verder aangevuld. Vorig jaar stonden Gorillaz en Stromae als headliner op het podium en stal Stromae de show. Heb je een ticket en wil je alvast in de stemming komen? Bekijk hieronder dan nog een keer de nu al legendarische show van Goldband op Lowlands.

Werchter Boutique Logo

Werchter Boutique 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 17 juni 2023
Line-up
P!nk
S10
Selah Sue
P!nk, S10, Selah Sue +3 meer
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.