Leak: P!nk naar Werchter Boutique 2023

A new week, a new leak. Nadat we vorige week het heugelijke nieuws over de komst van Muse naar Rock Werchter bekend konden maken komt er vandaag opnieuw een lekje uit België. Ditmaal gaat het om de headliner van Werchter Boutique: P!nk!

Op een ticketpagina van Ticketmaster.be is namelijk informatie te vinden over de nieuwe editie van het Werchterse dagevenement. In principe is de pagina zelf niet zo boeiend, maar even doorklikken loont. Bij de extra informatie over de speciale Golden Circle-tickets, geeft de pagina namelijk aan dat je met deze tickets gegarandeerde toegang hebt tot het voorvak tijdens de show van P!nk.

De datum van Werchter Boutique 2023 valt ook op de pagina af te lezen: zaterdag 17 juni. Dit is één dag voor het uitverkochte TW Classic 2023. Voor dat dagfestival is de headliner wel al officieel, in de vorm van Bruce Springsteen.

Screenshot Ticketmaster.be

P!nk 2023

Zoals in bovenstaand screenshot te zien is daar geen speld tussen te krijgen. Daarmee lijken we met P!nk de eerste naam voor Boutique binnen te hebben. Het is afwachten tot de officiële aankondiging. De Amerikaanse zangeres is de opvolgster van Stromae en Gorillaz, die het festival dit jaar aandeden. Naast Muse is ook Harry Styles volgend jaar in Werchter te bewonderen met een eigen concert.

Werchter Boutique zou ook meteen de eerste show op de agenda van P!nk zijn voor 2023. Verder is die nu namelijk nog leeg. Misschien lezen de boekers van bijvoorbeeld Pinkpop ook mee?

Werchter Boutique Logo

Werchter Boutique 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 17 juni 2023
Line-up
P!nk
S10
Selah Sue
P!nk, S10, Selah Sue +3 meer
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam