Electric Castle 2023 maakt line-up compleet met Macklemore, Jamie xx en meer

Photo: EC Photo Team

Het Roemeense Electric Castle heeft het affiche voor 2023 rond. Onder andere Macklemore, Jamie XX en Morcheeba completeren de line-up.

Macklemore is als grote headliner bovenaan de poster toegevoegd voor Electric Castle 2023. Nadat hij pas geleden al bekend was gemaakt als co-headliner voor Sziget 2023, volgt nu een bezoek aan Roemenië. Verder pronken ook Jamie xx en Morcheeba hoog op het affiche.

In december werden de eerste 34 namen voor Electric Castle 2023 aangekondigd. Toen werden The Chemical Brothers, George Ezra en Iggy Pop als grootste namen gepresenteerd. Nu zijn ook Orbital, Monolink, Vita de Vie Simfonic en Youngr nieuwe toevoegingen. Voor een compleet overzicht van alle namen kan je de poster hieronder bekijken:

Waarom Electric Castle 2023?

Nu de line-up van Electric Castle 2023 compleet is, zal je misschien twijfelen om af te reizen naar Roemenië. Gelukkig hebben wij bij Festileaks al uitgezocht waarom je Electric Castle echt moet proberen. Zin in een vette elektronische line-up, Oost-Europese prijzen en een prachtig decor? Dan is dit wellicht het festival voor jou!

Electric Castle Logo

Electric Castle 2024

Locatie
Roemenië
Cluj-Napoca, Roemenië
Datum 17-21 juli 2024
Tickets Kopen