Nieuw metalfestival The Rock Circus 2023 onthult eerste namen

In november vindt de eerste editie van The Rock Circus plaats. Onder meer Electric Callboy en Powerwolf zijn van de partij.

De organisatie van The Rock Circus dropt de eerste zes namen een week voor de start van de kaartverkoop. Naast Electric Callboy en Powerwolf spelen ook Epica, Avatar, Cradle of Filth en Up the Irons op het festival.

Up the Irons is tot op heden de enige bevestigde band voor de vrijdag van het festival. Op zaterdag zie je Powerwolf, Avatar en Cradle of Filth en voor zondag staan Electric Callboy en Epica op het programma. Via Instagram laat de organisatie weten dat we ons mogen voorbereiden op een weekend met live shows van 40 bands. Er zullen dus nog een flink aantal namen worden toegevoegd aan de poster van The Rock Circus 2023.

Rock Circus 2023

Middenin het festivalseizoen van 2022 werd bekend dat Nederland een nieuw rockfestival rijker wordt. The Rock Circus gaat plaatsvinden in de Brabanthallen in Den Bosch. De eerste editie staat gepland voor 3 tot 5 november. Tickets gaan in de verkoop op 13 maart om 18:00. Een kaartje voor één van de festivaldagen kost €66,60 en voor €99,90 ben je er het hele weekend bij. Aanmelden voor de pre-registratie kan via de website van The Rock Circus.

The Rock Circus 2023

Locatie
Nederland
Den Bosch, Nederland
Datum 3-5 november 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Eva Wendt

Hi, I'm Eva, 19 years old and I want to work in the music/festival industry. I dont know yet what exactly, because there are many things I like about it. I used to organize my own festival for 6 years and studied IEMES (International Event Music & Entertrainment Studies). I quit this after around 8 months to start working at IFFR (Internional Film Festival Rotterdam). This February I started to write for Festileaks to gain experience in this as well!

Meer van Eva