Advertisement

Sepulfest met afscheidsshow Sepultura vervangt The Rock Circus in 2024

Helaas, geen The Rock Circus in 2024. In plaats daarvan komt de legendarische metalband Sepultura groots afscheid nemen. En dat is geen flauwe troostprijs, want ze nemen maar liefst zes andere bands mee. Zo krijgen metalfans toch nog een beetje het festivalgevoel in november.

Het leek er even op dat MOJO het eindelijk weer voor elkaar had: met The Rock Circus in de Brabanthallen in Den Bosch had Nederland weer een serieus metalfestival. Vandaag maakt de organisatie echter met pijn in het hart bekend dat het driedaagse indoorfestival in 2024 niet door zal gaan door het ontbreken van geschikte headliners. Wel beloven ze er alles aan te doen om het festival in 2025 weer een groot driedaags succes te maken.

Goed gezelschap

Maar, niet getreurd: liefhebbers van het hardere gitaarwerk krijgen op zondag 3 november alsnog de eerder geboekte bands voor de kiezen onder de noemer Sepulfest. Zelfde locatie, zelfde weekend; maar dan korter en onder een andere naam.

Sepulfest is een festival ter ere van het 40-jarig bestaan én de afscheidstournee van de Braziliaanse metalgrootheden Sepultura. De band zorgt zelf voor goed gezelschap, want ze nemen niemand minder dan Jinjer, Obituary, Gatecreeper, Jesus Piece, 200 Stab Wounds en Enforced in hun kielzog mee voor een oorverdovende dag.

De naam Sepulfest is misschien nog even wennen, maar dat is de entreeprijs helemaal niet. Voor een schappelijke €58,80 heb jij een ticket bemachtigd. De kaartverkoop start op vrijdag 15 maart om 11:00 via Mojo.

The Rock Circus Logo

The Rock Circus 2023

Locatie
Nederland
Den Bosch, Nederland
Datum 3-5 november 2023
Line-up
Electric Callboy
Powerwolf
Finntroll
Tickets Niet meer beschikbaar.