Paaspop 2023 organiseert extra dag voor 30.000 Sligro klanten

Klanten en relaties van Sligro hebben dit jaar geluk, want speciaal voor hen organiseert Paaspop 2023 een extra dag. Op 6 april 2023 verwacht het festival 30.000 mensen te ontvangen op het terrein, geheel uitgekocht door Sligro.

Paaspop 2023 trapt dit jaar het festivalseizoen extra vroeg af en dat speciaal voor klanten en relaties van Sligro. Deze groep mensen kunnen sparen voor toegangskaartjes voor het festival en zo genieten van een hele dag bomvol vette acts. Zo staan er 72 acts op het affiche van donderdag met onder anderen Flemming, Davina Michelle, Goldband en Di-rect.

Voor één dag worden de rollen omgedraaid. In plaats van dat Paaspop een klant is van Sligro is Sligro deze dag klant van Paaspop. Het festival verzorgt immers het hele programma die dag.

Muziek verbindt

Sligro staat er om bekend dat ze vaker evenementen uitkopen voor klanten en relaties. Zo hebben ze in het verleden avonden bij de vrienden van Amstel Live en bij optredens van Guus Meeuwwis in het Philps stadion afgekocht. Ze zien dit soort uitjes altijd als een mooie gelegenheden om mensen te verbinden, muziek doet dat nou eenmaal. Een festival dag uitkopen is wel iets wat ze nu voor het eerst doen. Maar ook hier vindt Sligro het mooi hoe de gasten met elkaar kunnen genieten van de muziek, eten en drinken.

Maar waarom Paaspop?

Buiten dat het Paaspop-terrein bijna in de achtertuin van Sligro ligt is het ook een organisatie die goed past bij de uitstraling van de Sligro. Ook is het natuurlijk een klant van de Sligro (maarja, welk festival niet) en is dit voor het festival ook een mooi moment om de relatie tussen de twee goed te onderhouden. Daarnaast biedt het natuurlijk ook andere mooie kansen voor Paaspop 2023. De organisatie krijgt een extra dag inkomen en donderdag kunnen alle podia alvast proefdraaien voor het weekend. Bovendien komen er nu mensen een kijkje nemen die normaal gesproken misschien geen kaartje zouden kopen. Zo kunnen die mensen ook kennismaken met alles wat Paaspop te bieden heeft.

Dit wil niet zeggen dat donderdag 6 april een soort “Paaspop-light” wordt. Alle podia zijn gewoon open net als alle eet- en drinkgelegenheden. Ook staan er 72 acts op de time-table, genoeg om iedereen de hele dag bezig te houden. Daarnaast is er ook net als het hele weekend genoeg security en personeel aanwezig om de boel te regelen.

Paaspop Logo

Paaspop 2023

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 7-9 april 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.