You Me At Six en Zulu naar Pukkelpop 2023

You Me At Six

Pukkelpop 2023 heeft de afgelopen weken bijna elke week nieuwe namen aangekondigd. Ook deze week bevestigt de organisatie onder anderen You Me At Six, Flowerolove en Zulu.

Pukkelpop verblijdt ons weer met een hele rits aan namen. Naast de namen hierboven mogen ook Osees en het Berlijnse duo DJ HEARTSTRING een optreden geven. Ook slaan Ronnie Flex en halfbroer ADF Samski de handen in elkaar voor een exclusief ADF Family optreden.

Check hieronder de lijst met alle 19 namen die zijn aangekondigd:

Naast deze namen bevestigde Pukkelpop 2023 vorige week ook de indiegroep boygenius en Partiboi69. De headliners zijn al een tijdje bekend met artiesten zoals Billie Eilish, Limp Bizkit en Florence + The Machine.  

Sinds 1 februari maakt Pukkelpop 2023 bijna elke week nieuwe namen bekend. Het festival laat nu dan ook weten na 86 artiesten te bevestigen even een kleine “aankondigingspauze” te nemen. Maar de organisatie van het festival belooft na pasen weer terug te zijn om de tweede helft van de line-up af te maken.

Kaarten Pukkelpop 2023

Voor wie nog geen kaarten heeft voor Pukkelpop 2023, geen zorgen. Er zijn nog weekend- en dagtickets beschikbaar. Voor een dagticket betaal je dit jaar €119,- en voor een weekend ticket €265,-. Ook kan je via de website al bonnen kopen voor eten en drinken. Super handig, zo hoef je op het festival zelf niet gelijk in de rij te staan voor muntjes.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2023

Locatie
België
Hasselt-Kiewit, België
Datum 17-20 augustus 2023
Tickets Dagkaarten vanaf €119. Combitickets vanaf €265. Kopen