Down The Rabbit Hole 2023 deelt programma The Bizarre

The Smile op Down The Rabbit Hole 2022
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Down The Rabbit Hole 2023 presenteert het programma voor The Bizarre: de veelzijdige openluchtclub met onder andere live-acts en dj’s.

Groots en brutaler dan ooit; The Bizarre is back! Zo luidt de aankondiging. Het festival maakt de komst van 23 acts bekend. Bekijk alle aanwezige artiesten hieronder, op alfabetische volgorde:

The Bizarre begint elke dag met een drie uur durende Spiritual Jazz Jam van Bnnyhunna en zijn muzikale gasten. Daarna kun je er genieten van internationale en lokale dj’s en scene royalty. Daarbij moet gedacht worden aan ballroomdansers onder leiding van choreograaf en Black Pride Ball-oprichter Perry Gits. Het belooft weer een bizar mooi feestje te worden.

Down The Rabbit Hole 2023

Down The Rabbit Hole, dat is waar je bent wie je bent wanneer niemand je kan zien. De afgelopen week was het festival in opspraak vanwege de introductie van VIP-tickets. Na veel ophef en boze reacties, werd deze actie snel teruggedraaid. Verwacht op DTRH een positieve en gebalanceerde line-up voor de fijnproever, aangevuld door te gekke feestjes en mensen met een gezonde dosis levenszin. Het festival vindt dit jaar plaats van 30 juni tot en met 2 juli. De tickets voor de editie van 2023 zijn uitverkocht.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2023

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Fred Again..
Paolo Nutini
ELEPHANT
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.

Over de auteur ✍️

Eva Wendt

Hi, I'm Eva, 19 years old and I want to work in the music/festival industry. I dont know yet what exactly, because there are many things I like about it. I used to organize my own festival for 6 years and studied IEMES (International Event Music & Entertrainment Studies). I quit this after around 8 months to start working at IFFR (Internional Film Festival Rotterdam). This February I started to write for Festileaks to gain experience in this as well!

Meer van Eva