Militarie Gun en Kid Kapichi vervangen afvallers op Rock Werchter 2023

Photo: Derek Rathbun

Het programma op The Slope ondergaat een paar wijzigingen. Rock Werchter 2023 maakt vandaag de vervangers bekend van The Snuts en Destroy Boys. En ze gooien er meteen een ticket alert tegenaan.

De jonge hardcore band Militarie Gun betreedt op donderdag 29 juni het Belgische podium. Zij nemen de plek in van The Snuts. De mannen staan als een-na-laatste op The Slope, de kleinste stage van het festival. Ook de zondag kent een aangepast programma. ‘S middags zou je dan Destroy Boys kunnen zien, maar deze plek gaat nu naar Kid Kapichi . Zij zullen het harde werk overnemen van de Amerikaanse punkers. De organisatie maakt niet bekend wat de reden van de annuleringen is.

Met deze vervangers is er misschien wat ruimte gekomen in jouw tijdschema voor Rock Werchter 2023. Of er komen juist een paar vervelende clashes bij. Militaire Gun overlapt donderdag deels met Ashnikko en King Princess. The Reytons krijgen langere speeltijd als gevolg van de wijzigingen in het programma. Op zondag moet je kiezen – of rennen – tussen Kid Kapichi, Amenra en Merol. Wat een keuzes!

Weekendkaarten

De poster van Rock Werchter 2023 is alweer even compleet, op enkele onverwachtse wijzigingen en vervangers na. De line-up heeft al veel muziekliefhebbers over de streep getrokken om een kaartje te kopen. Zondag- en zaterdagtickets zijn helaas uitverkocht. De organisatie waarschuwt dat het ook hard gaat met de weekendkaarten. Wie nog twijfelt, moet niet te lang wachten. Het lijkt erop dat de combitickets snel gaan uitverkopen.

48 jaar geleden werd de eerste editie van Rock Werchter georganiseerd. Het Belgische evenement is uitgegroeid tot één van de grootste festivals in Europa. Ook in 2023 staat er genoeg moois op de planning. De diverse line-up met knallers als Stromae, Arctic Monkeys en Muse belooft veel goeds. Kom alvast in de stemming op het forum en onze terugblik op 32 onvergetelijke momenten.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Tickets Dagkaarten vanaf €127. Combitickets vanaf €292. Kopen