Combitickets Rock Werchter 2023 uitverkocht

©Jokko for Rock Werchter

Als je nog twijfelt om een weekend naar Werchter af te reizen, vis je helaas achter het net. De organisatie van Rock Werchter maakt bekend dat alle combitickets voor 2023 uitverkocht zijn.

Het festival vindt over een paar weken plaats. Waarschijnlijk is het bij een deel van de festivalgangers toch gaan kriebelen, want de laatste weekendkaartjes zijn nu de deur uit. Eind april liet de organisatie al weten dat de combitickets bijna op waren. ‘You snooze, you lose‘ luidde de boodschap op Instagram. Een gewaarschuwd mens telt voor twee en de laatste twijfelaars hebben een kaartje bemachtigd.

De organisatie heeft een wachtlijst geopend, mochten kaarten nog terugvallen. De inschrijvingen hiervoor zijn al geopend. Hetzelfde geldt voor de dagkaarten op zaterdag 1 en zondag 2 juli. Wie op de andere dagen wil festivallen op Rock Werchter, hoeft niet te treuren. Er zijn gelukkig nog tickets beschikbaar voor donderdag en vrijdag.

Headliners

Het is geen wonder dat de combitickets uitverkocht zijn, want ook dit jaar weet Rock Werchter 2023 weer een puik programma neer te zetten. Met grote namen als Queens of the Stone Age, Red Hot Chili Peppers en Arctic Monkeys kan er genoeg gerockt worden. Andere genres zijn ook zeker vertegenwoordigd door bijvoorbeeld technoprinses Charlotte De Witte en multi-instrumentalist Fred again...

De afsluiter op donderdag is voor nu nog een vraagteken. Door het wegvallen van Stromae moet een groot gat opgevuld worden. Zal Lana Del Rey, Sam Smith of Lizzo hem vervangen? We zullen er snel genoeg achter komen. De onzekerheid heeft de laatste twijfelaars in ieder geval niet tegengehouden.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.